Logo-länk till startsidan
 
Klubb & Förening
Vi gör unika Klubb klockor med special-designade urtavlor med ditt Klubbmärke. Vi gör även konstverk av foton och Klubbmärket i form av Tavlor och hela väggdekorer (max bredd = 2,5 meter) Vi designar det mesta.
 
  Tillbaka till startsidan igen Produkter & Tjänster Läs mer om våra Klockmodeller och Postlådor samt hur du beställer  
NAVIGERING. STARTSIDA / PRODUKTER & TJÄNSTER / KLUBB & FÖRENING
Till beställningssidan  
 
 
Motivklockor och Motivpostlådor med eller utan Er Logo.

 
Klubb och Förening
Vi kan hjälpa er med i stort sett all grafik som en genomarbetad Hemsida, unika Klubb klockor som Ni får till mycket bra pris för den kvaliten. Vi gör även trycksaker, dekaler och inrednings-dekor i form av tavlor dekorer som täcker hela väggar. Vi gör även Etiketter, dekaler, vitikort mm. Skicka oss ett mail med vad du behöver så ordnar vi det. Tänk på att ju mer ett klubbmärke syns desto mer uppmärksamhet får ni. Läs mer nedåt i texten. Välkomna till oss!
Tipsa en vän om oss
Du kan tipsa hela 5 vänner. Klicka på någon av nedan knapp/länk.Tack på förhand! Ps skriv i meddelandet att tipset kan hamna i skräpposten.


 
Företags Lådan
Till Klockmodellerna
Klubb Dekorering och Tavlor
 
 

Vi använder oss av ett fåtal klockmodeller för vi kan inte hålla ett stort varulager på alla klockmodellerna
KM-01
Svart, cromesilver, cromeguldblå, grön och röd
En stor (35cm) klocka i hela sex olika nyanser
tillverkad i tålig plast med glas. Bra urverk och
tyst gång som passar lika bra till Klubb och
Förening som till Kommun och företag. Något
längre leveranstid på dessa. Ca 3-5 veckor.
 

BK-01
Nedan Bords/väggklocka har svepande
sekundvisare så den är helt tyst. Diam 15cm.
Den blir mycket snygg med en designad urtavla.

Bords/vägg klocka

Till beställningen för Fotoklockor

 

KM-02
Silver och Antracitgrå (mörk)

Nedan klockmodell har vi bra priser på till Klubbar
vid ett antal beställda klockor. Tillverkad av metall
med glas. Svepande sekundvisare gör den helt
tyst. Diam hela 35cm och ram i borstad metall.
Pris med design: Offert efter antal.

KM-02


Till beställningen för Fotoklockor

 

Specialbeställning till Canada
"Ruuto" 3st foton och en Klubblogo
Storlek 70x100cm

HockeyTavla

 Vi använder numera oss av ett fåtal
klockmodeller av bra kvalitét dels för att hålla
priserna till dig nere samt för det blir helt
enkelt för dyrt att lagerhålla ett tjugotal
klockor av varje modell. Vi är ett litet företag
med ambitioner att växa men vi växer långsamt.Till beställningen för Fotoklockor

 

Du kan hjälpa oss att nå ut!

Vi skulle vara mycket tacksamma om du kunde
använda vår "Tipsa en vän om oss" funktion som
finns i början av sidan. Gilla och Dela oss gärna
på Facebook också. Tack på förhand!
MVH Tomas Granqvist. Klicka så kommer
du till "Tipsa någon" som är i början av sidan.
Tipsa en vän om oss. Tack på förhand

 


Klubbklocka Bowling
Klubb Klocka
Hela 40cm i diam. Djupröd metallram.


 
  

 

 

Radiokontrollerade Klockor
Med s.k Radiolänk.


En radiokontrollerad klocka styrs
från ett Atom urverk i Sweitz och felmarginalen är +/- 1 sekund på en mljon år. Ställer sig själv
ändrar sig själv vid strömavbrott*
och för sommar resp vintertid. 


 
Fotoklockor
Klubb Klockor
Vi, med Er tillåtelse erbjuder er att designa ett förslag på en klubbklocka (väggklockor) för Er att sälja via er shop, på arenan eller på annat sätt, och designförslaget är helt gratis utan köptvång. Om Ni godkänner designen på Er klubbklocka kan vi föreslå en mindre beställning på 20st tex. Då får du lägre pris samt kan se om dom säljer vilket vi tror för vilken supporter vill inte ha en tyst och snygg väggklocka med favoritlaget. Batteri ingår i samtliga väggklockor från oss.
Till beställningen för Fotoklockor
Mörk eller ljus urtavla?
Vi bearbetar varje bild/foto innan designarbetet börjar och ibland blir urtavlan mörk men ingen fara, vi målar visarna så att man ser tydligt hur mycket klockan är. Vi epostar ALLTID ett s.k Designförslag (läs mer ovan denna text) för er att först godkänna innan vi printar med U/V tåliga färger och papper.
 
Fotoklockor
Klubb Tavlor
Se exemplet nedan. Vi designar en snygg tavla med din logo samt foton. Vi lägger mycket tid med designarbetet för att du ska ha en klubbinspirerad tavla som sticker ut där den hängs. Går att få i storlekar upp till 2,5meter bred i storlek. Offereras.
Till beställningen för Fotoklockor
 
Fotoklockor
Väggdekorering
Vi har inte fått detta i uppdrag ännu men vi kan med Er hjälp, dekorera hela väggar då skrivaren som används skriver hela 2,6 meter i bredd varför hela väggar kan dekoreras. Du med egna idéer är välkommen att delge oss dessa så får du med dom i designen. Offereras.
Till beställningen för Fotoklockor
 
Klubbens logo är helig för oss.
Till Klubbar och Föreningar har vi inte gjort så mycket till faktiskt. Vi har mest arbetat och designat till företag, kommun och privatpersoner. Vi erbjuder klubbar att helt Gratis göra ett förslag på en Klubb klocka för Er kanslivägg eller kanske att det blir ett inslag i Er webshop men vi använder Aldrig klubblogon till något annat än till att designa förslag och det måste godkännas innan arbetet börjar.

 
 
Alla Klubbar kan vi hjälpa med en Klubbklocka
Vad du än tränar för idrott kan vi hjälpa Dig. Vi arbetar med all grafik inkl webbdesign men med lite förkärlek till just klockorna så testa oss du med för ett förslag på en Klubbklocka till Er kostar inget utan är helt Gratis.

 

 
Följ pilen så ser du postlådorna Klockmodellerna
Vi har valt ut 10 st klockmodeller mellan 25 - 60cm. Behöver du mindre eller större så skicka oss ett epostmeddelande så oordnar vi det. Våra leverantörer av klockorna är i Sverige och dom byter ut sina klockor (en del av dom) med jämna mellanrum så dom klockor vi har nu kanske har till en viss del, byts ut mot andra. Detta gör det ju unikt för det är ju din bild på urtavlan. Klockan blir milt sagt uppseendeväckande och vi har högsta kvalitet på klockorna, urverken samt att designen printas på U/V-säkra medier (papper) och kommer göra pricken över i:et.
du ser dom här till vänster. Vi har endast ett fåtal klockmodeller hemma så skicka ett mail och frågga om just din klocka är kvar. Vi kan även erbjuda bordsklockor, fickur mm, e-posta oss då dina önskemål för en korrekt prisbild.

 
Ingår batteri till klockorna?
Vi testar alltid klockan både före och efter monteringen. Vi skickar ALLTID med batteri till klockorna.

 
Klockmodeller
Vi erbjuder er klockor av bra kvaltét som ni dessutom skall kunna sälja till era supporters vi er webshop eller på plats vid match. (fortsättning under linjen) Vi har valt ut några modeller som vi tror passar extra bra både på väggen och i webshoppen. Se klockmodellerna tillsammans med priser här till vänster och har du några frågor ber vi dig att maila eller ringa oss
.

 
Beställ direkt
För dig som bestämt dig för att beställa direkt klicka på nedan länk.
Du kopplas nu till ett externt beställningsformulär där du bara väljer klockmodell, antal osv följt av leveransdaressen och ev faktureringsadress.
 
Egna idéer
Har Du tänkt på något tema eller specialdesign så välkomnar vi dessa och försöker i den mån det går mixa in dina idéer i designen.
 
Offertförfrågan
När du bestämt dig för att fråga pris klickar du på nedan länkknapp "Offertförfrågan". Länken öppnas i eget fönster och tar dig till offertformuläret.
 
Beställ direkt!
För er som bestämt att Ni vill göra en testorder (mins 3st) eller få rabatterat pris på 10st lika designer ber vi klicka på nedan länk och fylla i vårt enkla formulär där du även bifogar din logo och har Du egna idéer välkomnar vi dom.

 
Print och behandling
Vi printar på arkivbeständigt tjockare matt fotopapper eller vinyl och med s.k pigmentbaserade färger (tål solljuset). För Postlådorna lamineras också designen för extra hållbarhet i upp till 6år i fullt solljus.


Erbjudande / Förslag till
KLUBB & FÖRENING
Vi vill ge er Klubb eller Förening
ett förslag. Om Ni endast vill
testa om klockorna går att sälja
via er shop kan jag rekommendera en beställning på ca 10-20st lika Klubbklockor med en specialdesignad urtavla helt med Ert klubbmärke, foton eller bilder. Testa oss gärna,
Välkomna!

We Make it Personal!

 
Klubb & Förening
Alla priser på Klubb klockorna resp Klubb Postlådorna är exkl moms och exklusive frakt. (Gratis frakt vid order 20+)
 
Extra foton?
Om du har fler en ett foto du vill att vi designar in i klockan går det bra men det blir lite svårare att få till en snygg design så vi måste tyvärr ta en extra avgift på 100kr/foto.
 
Klockor vi använder
Vi har monterat hundratals klockor och från början för ca 20 år sedan började vi med billigare klockmodeller för att nu enbart satsa på kvalitet. Du vill väl att dom skall hålla länge. Vi har designat och monterat klockor till både Företag, Klubb och Företag. Och har genom åren hittat både dom som levererar klockor med usel kvalitet men också flera leverantörer som har klockor av bra kvalitet som håller och har bra urverk.

 
 

 
Radio Länkade s.k Radio klockor
Ibland köper vi in s.k Radiokontrollerade klockmodeller och dom brukar oftast hålla högsta kvalitét som aldrig går fel ( + - 1sek / 1 miljon år) Läs mer om Radioklockorna via länken under denna text. Du ser infon på vänster sida.
E-posta oss om du har frågor


 
  Om Klockorna
Vi har valt ut 6st Väggklockor från ett företag och 4st till från ett annat i olika utförande och 1 st Bordsur av mycket bra kvalitet och den minsta väggklockan är 30cm och den största vi har hemma är 40cm. Sen har vi bordsuren som går att hänga på väggen eller ställa på bordet (stöd medföljer). Samtliga modeller är helt tysta med svepande sekundvisare. E-posta oss gärna om du har frågor.
E-posta oss om du har frågor
 
 
Grannrabatt vid fler än 3st Postlådor.
Gå ihop några grannar på gatan där du bor och beställ specialdesignade och vackra postlådor med Era egna bilder och Ert namn. Du som engagerar dig får givetivis en extra rabatt.

Tips!
Grannar, gå ihop på gatan och beställ
flera FotoPostlådor med olika motiv
men vid samma beställningstillfälle Rabatter att få.
Läs mer nedan.

E-posta oss om du har frågor
 
Priser & Klockfakta
När du klickar på någon av Klockmodellerna här till vänster ser du priser samt klockinfo.
E-posta oss om du har frågor
 
Foto klockor, Tavlor och Postlådor
När du sett och godkänt din designade klocka ser vill vi gärna att du betalar halva totalsumman. Detta pga outlösta paket. En förstör och alla får lida tyvärr.


 
Designförslag
När vi tycker vi gjort ett snyggt förslag mailar vi ALLTID förslaget till e-postadressen du angett i formuläret. På detta sätt kan vi göra ev ändringar istället för att det blir dubbla frakter och vi får göra om klockorna.

 
Tänk på att Dina foton...
Ditt Klubbmärke
När du bifogar ditt foto på vårt formulär ber vi dig se över det först, dvs att fotot måste vara skarpt, ett suddigt foto blir bara ännu suddigare om det förstoras vilket vi oftast gör. Fotot bör vara på 1-3mb beroende vad du beställt. Om du beställt en Fotoklocka tex räcker det med ca 1mb. Vid större foton ber vi dig att maila dom till oss direkt till vår e-postadress som "bifogad fil" Vår epost för större bilder, frågor etc. Välkommen.
E-posta oss om du har frågor

Kom ihåg!
Vi förstorar fotografierna något så
ett suddigt/oskarpt foto går inte
inte att använda. Tänk på skärpan
och motivet när du fotar .

 
Print och Material
Till Klockorna printar vi på arkivbeständigt tjockare matt fotopapper så att designen (urtavlan) inte bleks. Vi använder s.k pigmentbaserade färger som tål solljuset. Hållbarhet ca 4-10 år beroende på om klockan hängs i direkt solljus. Till Foto Postlådorna printar vi på vinyl. Designen skärs och monteras. Ett extra lager Laminat skyddar designen ytterligare, (ca 5-6år utomhus i solen). Även här använder vi pigmentbaserade färger för lång hållbarhet.

 
Leveranstid?
Oftast inom 1-3 veckor. Leveranstiden varierar beroende på om klockmodellen du valt finns på lager eller hur många klockor du beställt. Vi ligger inte på några jättelager och köper dom flesta klockorna från leverantörer i sverige men efter att du beställt en (1st) Fotoklocka eller fler så mailar vi alltid ett sk designförslag (läs mer ovan) oftast inom en vecka och efter ditt godkännande skickas din klocka oftast dagen efter. När den gått iväg bör du ha den inom 5 arbetsdagar. Mellan 1-3 veckors leveranstid.
E-posta oss om du har frågor
 
Foto tavlor
Vi kan även designa tavlor som printas på fotopapper eller canvas. Du får med upp till 4st dina egna foton/bilder så gör vi ett träffsäker design/tavla. Tavlorna brukar vara krångliga att skicka då glaset ofta går sönder så numera säljs inte tavlorna med ram utan levereras i kartongrulle så får du välja ram själv.

E-posta oss om du har frågor
 
Foto Dekorering?
Vi kan hjälpa dig med att få lite reklam på bilen, lastbilen, båten etc men även designa hela väggar i speciella teman som kan printas upp till en bredd på 2,5 meter, (det blir som en fondvägg). E-posta eller ring oss så berättar vi mer.

E-posta oss om du har frågor

 
Hur beställer jag?
När du tittat runt lite och valt den klocka som du vill beställa klickar du bara på länken "Beställning" (länk överst på sidan) och väljer vilken produkt du vill beställa så kopplas du till ett externt beställnings formulär där du även bifogar ditt/dina foto/n eller så finns direktlänkar till respektives beställningssidor på tex "Fotoklockor", väl där hittar du länkar direkt till beställningen för Fotoklockor. Vi påbörjar designarbetet efter att du fyllt i Beställningsformuläret. Beställer du med "Grann rabatt" (läs mer nedåt i texten) Blir det ju några fler bilder / foton än vad vi klarar av på formuläret men då mailar du alla bilderna till oss direkt. Läs mer under beställningslänken överst.
E-posta oss.
E-posta oss om du har frågor
 
Leveranstid?
Oftast inom 1-3 veckor. Leveranstiden varierar beroende på om klockmodellen du valt finns på lager eller hur många klockor du beställt. Vi ligger inte på några jättelager och köper dom flesta klockorna från leverantörer i Sverige men efter att du beställt en (1st) Fotoklocka eller fler så mailar vi alltid ett sk designförslag (läs mer ovan) oftast inom en vecka och efter ditt godkännande skickas din klocka oftast dagen efter. När den gått iväg bör du ha den inom 5 arbetsdagar. Mellan 1-3 veckors leveranstid.

E-posta oss om du har frågor
 
Större klockor?
Om du behöver ännu större klockor än dessa vi erbjuder kan vi ta hem klockor i storlek upp till 99cm, (Ännu större om så krävs). Dessa klockor lagerför inte och offereras vid förfrågan. Megastor motivyta som syns från långt håll. Maila oss gärna så berättar vi mer.
E-posta oss om du har frågor
 


E-posta oss gärna

tomas(at)magicdesign.se

E-posta oss om du har frågor

 
 
Till toppen av sidan igen

 
Vi har ett fåtal klockmodeller hemma men kan beställa dom flesta modeller.


Motiv-01
Motiv-01
Motiv-01
"KM-01 svart" NY!
Tyst klockmodell tillverkad av tålig plast med glas. Diam 35cm. Bra urverk.

Till Beställningssidan för Motivklockorna
"KM-01 crome silver" NY!
Tyst klockmodell tillverkad av tålig plast med glas. Diam 35cm. Bra urverk.

Till Beställningssidan för Motivklockorna
"KM-01 cromeguld" NY!
Tyst klockmodell tillverkad av tålig plast med glas. Diam 35cm. Bra urverk.

Till Beställningssidan för Motivklockorna

Indianer-kollage
 
Ganesha
 
Blomsterprakt
"KM-01 röd " NY!
Tyst klockmodell tillverkad av tålig plast med glas. Diam 35cm. Bra urverk.

Till Beställningssidan för Motivklockorna
 
"KM-01 grön" NY!
Tyst klockmodell tillverkad av tålig plast med glas. Diam 35cm. Bra urverk.

Till Beställningssidan för Motivklockorna
 
"KM-01 blå" NY!
Tyst klockmodell tillverkad av tålig plast med glas. Diam 35cm. Bra urverk.

Till Beställningssidan för Motivklockorna

 
 
 
 

 
 
 
 

       
       

© 2014 MAGIC DESIGN.SE

Till toppen av sidan igen Skriv ut sidan
TOPP
PRINTA


Klubbklocka Bowling
Klubb Klocka 40cm
Hela 40cm i diam. Djupröd metallram.
Pris för 3st (minimiorder) 2085:-

(695:-/st) Obs! Mycket bra kvalitet på
denna klocka

 
Klubb och
Förening

Vi kan hjälpa er med i stort sett all grafik som en genomarbetad Hemsida, unika Klubb klockor som Ni får till mycket bra pris för den kvaliten. Vi gör även trycksaker, dekaler och inredningsdekor i form av tavlor och Etiketter, dekaler, väggdekorering, mm. Skicka oss ett mail med vad du behöver så ordnar vi det. Tänk på att ju mer ett klubbmärke syns desto mer uppmärksamhet får ni. Läs mer nedåt i texten.

Offertförfrågan Klubb & Förening

 
Frölunda Hockey. En specialdesignad tavla, stlk 70x100cm. Skickades till Canada
Klubb Tavla
Designad klubbtavla, stlk. 100x70cm.
PrisExempel med 4 bilder + logo
Totalt 5st bilder. Storlek 100 x 80cm

3995 Sek/st 
Mini-bilderna nedanför Priserna är klickbara

Storsäljare för Klubb och Förening

Priser / 3st Unikt designade Logo klockor

Priser / st för ovanstående klockmodeller

BENÄMNING
MINST
ANTAL
PRIS/st
KlockModell KM-04
3st
295 Kr
KlockModell KM-05
3st
295 Kr
KlockModell KM-06
3st
295 Kr

( Obs! exkl moms. Exkl frakt. Batteri ingår)

 

 
Mini-bilderna nedanför Priserna är klickbara


Klubb klockor inkl design. Pris ex. 20st=180kr/st


Priser / 3st Unikt designade Logo klockor
Priser / st för ovanstående klockmodeller

BENÄMNING
MINST
ANTAL
PRIS/st
KlockModell KM-01
3st
295 Kr
KlockModell KM-02
3st
395 Kr
KlockModell KM-03
3st
395 Kr

( Obs! exkl moms. Exkl frakt. Batteri ingår)

Fakta om ovanstående Klockmodeller
Fakta ovanstående Klockmodeller
KM-01

Diam 35cm svepande sekundvisare=tyst,
grafitgrå metallram, glasfront.

KM-02
Diam 25cm radiokontrolerad=tyst.
Svart ram i plast, kupad glasfront.

KM-03
Tillverkad av stavlimmad Ek och
glasfront. Diam 26cm. En mycket
snygg klockmodell. Denna modell
tickar lågt.


 

Denna modell finns i svart, silver, vit och Cromeguld. Perfekta både i pris och en ev storsäljare på er webshop, arena mm
Mini-bilderna nedanför Priserna är klickbara

Bra pris på dessa. Perfekt till Klubben. OBS! Tickar
(klicka)

( Obs! exkl moms. Exkl frakt. Batteri ingår)

Fakta om ovanstående Klockmodeller
Fakta ovanstående Klockmodell

KM-15

Diam 25cm i plast och plastglas och bra
urverk. Just nu!"Vi håller mycket bra
priser på dessa då färgen Cromeguld passar mycket bra till Klubb och Förening
" att
sälja via shop, butik eller på arenan.
Finns i svart, silver, vit och cromeguld.
Obs!
denna klockmodell tickar
ganska högt.Priser / 3st Unikt designade Logo klockor

Priser / st för ovanstående klockmodeller

BENÄMNING
ANTAL
PRIS/st
KlockModell KM-10
3st
195 Kr

( Obs! inkl moms. Exkl frakt. Batteri ingår)
 

Följ pilen så ser du postlådorna Klubblockor

Klockmodellerna
Vi har valt ut 10 st klockmodeller mellan 25 - 60cm. Behöver du mindre eller större så skicka oss ett epostmeddelande så oordnar vi det. Våra leverantörer av klockorna är i Sverige och dom byter ut sina klockor (en del av dom) med jämna mellanrum så dom klockor vi har nu kanske har till en viss del, byts ut mot andra. Detta gör det ju unikt för det är ju din bild på urtavlan. Klockan blir milt sagt uppseendeväckande och vi har högsta kvalitet på klockorna, urverken samt att designen printas på U/V-säkra medier (papper) och kommer göra pricken över i:et.

du ser dom här till vänster. Vi har endast ett fåtal klockmodeller hemma så skicka ett mail och frågga om just din klocka är kvar. Vi kan även erbjuda bordsklockor, fickur mm, e-posta oss då dina önskemål för en korrekt prisbild.

Tjäna en slant till Klubbkassan.
Tjäna pengar till klubbkassan genom att låta oss designa en helt unik urtavla med ert klubbmärke. Vi använder enbart kvalitets klockor med bra urverk så att klockorna håller länge och som via klubbens webshop kan bli en storsäljare. Vi har satt en minsta order på 10st Klubbklockor med specialdesign. Rabatter lämnas vid 20+ likadana klockmodeller med lika urtavla.


Om du vill beställa klickar du bara på denna knapp så kommer du till vårt enkla beställningsformulär. Välkomna!

Klockmodeller
Vi erbjuder er klockor av bra kvaltét som ni dessutom skall kunna sälja till era supporters vi er webshop eller på plats vid match. (fortsättning under linjen) Vi har valt ut några modeller som vi tror passar extra bra både på väggen och i webshoppen. Se klockmodellerna tillsammans med priser här till vänster och har du några frågor ber vi dig att maila eller ringa oss
.

E-posta eller ring vid frågor
Tel: 076-7063166

(PS Respektera telefontiderna)

E-posta oss (startar ditt epostprogram)
Klubb Tavlor

Se exemplet ovan. Vi designar en snygg tavla eller väggdekor med din logo samt foton. Vi lägger mycket tid med designarbetet för att du ska ha en klubbinspirerad tavla som sticker ut där den hängs. Går att få i storlekar upp till 1,5 x 0,90m i storlek.

Offertförfrågan Klubb & Förening

Designförslag
Vi e-postar alltid ett s.k Design-förslag till angiven e-postadress i beställnings formuläret när du vill beställa. Du godkänner först förslaget innan vi monterar och skickar dina produkter. Vill du ha några ändringar gjorda är det bra att det görs innan tryck och leverans.
Mörk eller ljus urtavla?
Vi bearbetar varje bild/foto innan designarbetet börjar och ibland blir urtavlan mörk men ingen fara, vi målar visarna så att man ser tydligt hur mycket klockan är. Vi epostar ALLTID ett s.k Designförslag (läs mer ovan denna text) för er att först godkänna innan vi printar med U/V tåliga färger och papper.
Beställ direkt
För dig som bestämt dig för att beställa direkt klicka på nedan länk.
Du kopplas nu till ett externt beställningsformulär där du bara väljer klockmodell, antal osv följt av leveransdaressen och ev faktureringsadress.

Om du vill beställa klickar du bara på denna knapp så kommer du till vårt enkla beställningsformulär. Välkomna!

 
Allt inom Reklam & design mm.
Som dom designers vi är gör vi en snygg tavla, väggdekor där hela eller delar av väggen täcks med ett designat konstverk, visitkort, banderoller, dekaler. Vi arbetar mycket med designen för att du ska ha en klubbinspirerad design som sticker ut i kansliet eller klubblokalen. Går att få i storlekar upp till 2,5 meter i bredd.

Offertförfrågan Klubb & Förening

 
Egna idéer
Har Du tänkt på något tema eller specialdesign så välkomnar vi dessa och försöker i den mån det går mixa in dina idéer i designen.

 

Offertförfrågan
När du bestämt dig för att fråga pris klickar du på nedan länkknapp "Offertförfrågan". Länken öppnas i eget fönster och tar dig till offertformuläret.

Offertförfrågan Klubb & Förening

 
Beställ direkt!
För er som bestämt att Ni vill göra en testorder (mins 3st) eller få rabatterat pris på 10st lika designer ber vi klicka på nedan länk och fylla i vårt enkla formulär där du även bifogar din logo och har Du egna idéer välkomnar vi dom.


Beställning Fotoklocka
Print och behandling
Vi printar på arkivbeständigt tjockare matt fotopapper eller vinyl och med s.k pigmentbaserade färger (tål solljuset). För Postlådorna lamineras också designen för extra hållbarhet i upp till 6år i fullt solljus.


Erbjudande / Förslag till
KLUBB & FÖRENING
Vi vill ge er Klubb eller Förening
ett förslag. Om Ni endast vill
testa om klockorna går att sälja
via er shop kan jag rekommendera en beställning på ca 10-20st lika Klubbklockor med en specialdesignad urtavla helt med Ert klubbmärke, foton eller bilder. Testa oss gärna,
Välkomna!

We Make it Personal!

Klubb & Förening
Alla priser på Klubb klockorna resp Klubb Postlådorna är exkl moms och exklusive frakt. (Gratis frakt vid
order 20+)


Om du vill beställa klickar du bara på denna knapp så kommer du till vårt enkla beställningsformulär. Välkomna!
 
EXEMPEL KLUBBKLOCKA
Klockmodell KM-04-Come Guld

KM-07
Exempel på en Klubb Klocka
med klockmodell KM-07 cromeguld

Klubb & Förening

 
Klubbklockor
Nedan exempel är INTE beställd och
inte till försäljning men vi vill visa hur
det kan se ut med klubbens logo.


Klubb och Förening
 
Bords klocka
Diam. 12cm KM-BK
En sober bordsklocka i koppar och
glas från det kända kvalitetsmärke
KARSSON. Med designad urtavla,
print och montage.


Pris med foto/bild 495:-
Enbart Bordsuret 345:-

KM-11

Bordsklocka i koppar
 

Förslag till Klubb och Förening

AFFÄRSFÖRSLAG TILL KLUBB
 

Vi vill ge er Klubb eller Förening ett
förslag. Om Ni endast vill testa om
klockorna går att sälja via er shop
kan vi rekommendera en beställning
på ca 10-20st lika Klubbklockor med
en specialdesignad urtavla helt med
Ert klubbmärke, foton eller bilder.
Testa oss gärna, Förslaget av
urtavlan är GRATIS!
Välkomna!We Make it Personal!

 
Nyhet!

Fickur utan design
Fick Ur
   
FICK UR -
Fick Ur.
Motiv ÄLG. Den finns i
flera motiv Golf, Tennis
mm mm


Pris 195:-/stFAKTA OVAN KLOCKMODELLER

KM-01
Denna modell har vi bra pris på just nu.
Antracitgrå metall (mörk), med glasfront. Diameter 35cm. Svepande sekundvisare,
den är helt tyst. Stor bildyta.
Prisexempel:
10st med klubbmärke = 2290 SKr


 
KM-02
Tillverkad av tålig plastram och glas. Diameter 35,5cm. Tyst modell.

Prisexempel:
10st med klubbmärke = 2290 SKr


 
KM-03
Tillverkad av mörk ädelträ med och
glasfront. Den har även en guldlist
mellan glaset och ramen. Diameter 30cm.
Denna modell är tyst.
En mycket snygg klockmodell.
Prisexempel:
10st med klubbmärke = 2600 Kr


 
KM-04
Tillverkad av Ek och glasfront. Diameter 26cm. En mycket snygg klockmodell.
Denna modell är också tyst.

Prisexempel:
10st med klubbmärke = 1650 Kr


 
KM-05
Cromad plastram och glasfront. Diameter
hela 40cm
. Stor motivyta och svepande
sekundvisare. Denna modell är också tyst.

Prisexempel:
5st med klubbmärke = 2250 Kr


 
KM-06
Djupröd metallram och glasfront. Diameter
hela 40cm
. Stor motivyta En mycket snygg Klockmodell. den är tyst.

Prisexempel:
10st med klubbmärke = 2990 Kr


 
KM-07
Denna modell är den vi har till bäst
pris. Tillverkad i plast. Diameter 25cm.
Den finns i färgerna vit, silver, svart och
cromeguld. Obs! Denna modell tickar.
Prisexempel:
10st med klubbmärke = 1250 Kr

Fyra olika nyanser har du att välja mellan på dessa klockor

 

Om du vill beställa klickar du bara på denna knapp så kommer du till vårt enkla beställningsformulär. Välkomna!


Obs! exkl Frakt och Moms


PRISER & KLOCKOR

Klockmodellerna

Våra klockor är noga utvalda för
att hålla länge. Urtavlorna med dina
bilder och logo U/V printas och
monteras efter ditt godkännande.


Priser och information klockorna
nederst under klockmodellerna.

Klubb klockor inkl design. Pris ex. 20st=180kr/st

 

KM-04
Diam: 25cm i plast. En av klockorna
är ramen i crome guld (Perfekt
till klubb märket), Finns i Guld,
svart, vit och silver.

Obs! KM-05 tickar något.

FAKTA KLOCKORNA OVAN
samtliga är "tysta" modeller (ej KM-05)

KM-01
Hela 35cm i diam. Metallram antracitgrå
och glas. Svepande sekundvisare gör
ett den är helt tyst.

KM-02
Daim: 30cm, kupat glas.
Radiolänk. ställer sig för sommar resp vindertid. Tickar inte

KM-03
Daim: 25cm, Radiolänk. ställer sig
själv för sommar resp vindertid.
Finns även med svart klockram
Tickar inte.

KM-04
Diam: 25cm i plast. En av klockorna
är ramen i crome guld (Perfekt
till klubb märket), Finns i Guld,
svart, vit och silver
.
Obs! KM-05 tickar något.

 

Klock modell i olika storlekar, 17,5, 20, 25 och 30cm. Den minsta är vattentålig.
KM-06
Klockmodeller i olika storlekar, från
16cm till 30cm. Den minsta passar i fuktiga
miljöre då den är vattenskyddad. Varför inte
använda till båten, husvagn etc.
Klockorna finns i 16, 20, 25 & 30cm


 

PRISEREXEMPEL KLUBB KLOCKOR
Priser /st. Exkl frakt.
Priser är / styck vid
10 st
20+
Klocka KM-01
295:-
275:-
Klocka KM-02
225:-
195:-
Klocka KM-03
225:-
195:-
Klocka KM-04
145:-
125:-
Klocka KM-05
145:-
125:-
Klocka KM-06
145:-
125:-

Priser är / styck och exkl frakt.

Beställning Fotoklocka

 

Information Radioklockor
Radiokontrollerade Klockor
Med s.k Radiolänk.


När vi leverat er klocka med
Radiolänk som styrs från ett Atomurverk i Sweich och felmarginalen är +/- 1 sekund
på en mljon år
. Ställer sig själv
och den ändrar sig själv för
sommar resp vintertid. Kvalitet !


 


 
E-posta oss gärna
tomas@magicdesign.se


E-posta oss (startar ditt epostprogram)

 
Våra principer rörande
Klubbmärken.


Obs!
"Klubbmärken är heliga
för oss och vi varken får
eller vill använda något klubbmärke för egen
vinnings skull eller utan
klubbens medgivande.
Vi tar kontakt med klubben
i fråga om ett samarbete.

 KM-08
Klubb klockor

Ovan klockmodell är en bra Klubb klocka. Diam: 25cm. En av klockorna är ramen i
crome guld
(Perfekt till klubb märket),
Crome Guld, svart, vit och silver.
Obs! Dessa klockor tickar.

Pris exempel vid klockmodellerna
vid vänstra spalten.Vi använder enbart kvalitetsklockor av kända märken för att dom skall hålla länge

Vi tar hem det mesta
inom klockmodeller.

Vi har inga stora lager utan har dom
vanligaste klockmodellerna men valt
nedan KM (klockmodell) för kvaliten
samt att klubben skalla tjäna en slant.


© 2014 MAGIC DESIGN.SE | WEBB PRODUKTION Tomas Granqvist

Till toppen av sidan igen Skriv ut sidan
TOPP
PRINTA